Tuesday, January 25, 2011

Sedang merindui wajah wajah itu                          Okay rasanya dah genap sebulan aku meninggalkan Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan. sebulan juga aku berhempas pulas berjuang menyesuaikan diri disini,UiTM Puncak Perdana. gahh, tuhan saja yang tahu betapa aku merindui kolej itu, tempat aku mengenal erti sahabat sejati, tempat aku berjuang dimasa yang sangat padat untuk menyiapkan tutorial,quiz segala.

                       Bila teringat kembali saat saat disana,laju sahaja air mata ini mengalir. bangun seawal 6pagi,yang pasti rakan sekatil kaan mengejutkan aku kerana aku seorang yang sangat susah nak bangun pagi.malam hari, One Stop Centre menjadi tempat untuk menyiapkan segala tutorial,bersembang membang, gosip sana sini. ya, aku rindukan semua saat itu. Awak.awak awak,aku rindukan kalian.aku rindu senyuman,gelak tawa kalian.

                      Kau, yang sentiasa hadir disaat aku perlukan kau, kau yang setia mendengar masalah,luahan hati aku,yang sedia membasahkan bahumu dengan linangan air mata aku yang lemah. Aku sangat merinduimu. Aku sering teringat kala pagi itu, waktu aku ingin pergi, kau hantar kepergianku dengan senyuman yang hambar. Maafkan aku,kerana tidak mengotakan janji untuk terus berjuang bersamamu disana.

                       Kau, kau , dan juga kau, semoga kita berjumpa di menara gading nanti. yang pasti,aku akan menantikan kehadiranmu disini, seperti janji kita :'(
nina jailizia :)
                                                  
                                  

                                                                                                                                                                                              
awak kembar saya eyzasyahirah sabri
Ikhtishar Ismail
kau yang sentiasa setia tak kira hujan atau panas :')
                                                              
  
                             kalian,akan sentiasa aku doakan kejayaan kalian dalam setiap sujudku :)